fbpx

Geboortekaartjes & doopsuiker

Ben je op zoek naar iets: unieks, origineel, exclusiefs en vooral heel bijzonder? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom. Snapshot is gespecialiseerd in zowel grafische geboortekaartjes als geboortekaartjes met een foto van je pasgeboren wondertje.

Wij beginnen met een leeg blad en ontwerpen het geboortekaartjes volledig naar jullie eigen smaak. We beschikken over een jong, gespecialiseerd team die uw geboortekaartje tot in de puntjes verzorgen.

Eén van onze troeven is onze service: We streven ernaar om uw doopsuiker, geboortekaartjes, geschenkjes voor meter en peter,… afgewerkt te hebben tussen de 6 à 8 uur.

Unieke uitsnitten en vormen.

Snapshot is een trendzetter in het ontwerpen en creëren van speciale geboortekaarten en doopsuiker. Wij hebben ook de mogelijkheid om uw geboortekaartjes in elke vorm of snit te maken. Voorbeeld: bij het thema “Een wolk van een baby”, kunnen wij uw geboortekaartje en doopsuiker uitsnijden in de vorm van een wolk. Door ons ultra modern machinepark kunnen we u bijna alles aanbieden.

Kortom: Als u het kan bedenken kunnen wij het voor u maken!

Geboortekaartjes & Doopsuiker inspiratie

Laat je inspireren door enkele voorbeelden van realisaties.
In onze showroom kan je telkens onze laatste nieuwste creaties vinden.

Kom dus zeker een kijkje nemen, dit kan zonder afspraak. Kom maar gewoon langs tijdens de openingsuren wanneer het jullie past, we maken graag tijd voor jou!

Ontdek ons machinepark!

We kregen onlangs bezoek van de Nederlandse TV: RTL4, met de vraag of ze een reportage konden draaien over onze productie en mogelijkheden. Hier deden we uiteraard graag aan mee. Het filmpje is in functie gemaakt van onze webshop: ‘My Creatieve Prints’.

SHOWROOM LIEVEGEM / REGIO GENT

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is?
Kom zeker eens een kijkje nemen in onze unieke showroom of laat iets van je horen.

Contact info