fbpx

2D, 3D & 4D Echografie

Bent u ook benieuwd naar je kleine wonder? Uw baby’tje zien bewegen, zwaaien, op het duimpje zuigen… Dit zijn fantastische momenten!!

Classic Echografie

De ‘Classic’ is een sessie die ongeveer 20 min. duurt. Er worden 2D beelden gemaakt en er wordt geleidelijk overgegaan naar 3D beelden. De betere beelden en filmpjes (4D) krijg je mee op een USB-stick.

Deluxe Echografie

De ‘Deluxe’ is een 3-delige sessie (classic) incl. een usb-stick + een afdrukje per sessie. De sessies zijn in overleg in te plannen tijdens de zwangerschap. De mooiste veranderingen zijn op 15 weken, 24 weken & 32 weken.

Nuttige informatie

BESTE PERIODE
Afhankelijk van de ligging van de baby, hoeveelheid en helderheid van het vruchtwater, kan je een 3D-echo laten maken vanaf 15 tot 37 weken zwangerschap. De geslachtsbepaling kan gebeuren tijdens een sessie.

GEEN MEDISCHE DIAGNOSE
Belangrijk: wij stellen geen medische diagnoses. Voor medische informatie maak je best een afspraak met jouw gyneacoloog. Voor een echo kan je pas bij ons terecht NA het eerste bezoek aan jouw gyneacoloog.

WERKING
De beelden worden meegegeven op een usb-stick. Wij hebben zelf usb-sticks ter beschikking. Je hoeft dus zelf niets mee te brengen. Bij een foute ligging van de baby, boeken we een nieuwe gratis sessie.

TIP VOOR EEN MOOIE ECHO
Het is leuk als je jouw baby’tje ziet bewegen. Drink daarom net voor je sessie een suikerrijke drank of eet een koekje om het kleintje te wekken.

Even lekker genieten …

HEB JE INTERESSE IN EEN ECHOGRAFIE?

Onze vroedvrouw is telkens op woensdag of zaterdag bij ons in de showroom. Zou je graag een echo boeken? Stuur ons een mailtje, dan kijken we even naar een beschikbare datum.

Contact info